lauantai 3. maaliskuuta 2012

Osanottokortteja ja muita

Tilauksesta tehtyjä osanottokortteja. 
Paperit kahteen ensinmäiseen korttiin oli muistaakseni K&Companyn  paperilehtiöstä, joka oli kaksipuoleista. Embossasin korttiten perhoset samalle paperille kuin korttipohja, ylimmäisessä käytin perhosiin kääntöpuolen paperia. 
Lisäksi laitoin ääriviivatarratekstit ja -ristin.

 


Pariin seuraavaan on tehty koristuksia Timpan kiemurastanssilla
 ja kukkasia jollain, jonka nimeä en nyt muista.
Kukkien keskelle olen laittanut puolihelmet,
 lisäksi ääriviivatarratekstit ja -risti.
Paperin värit ei oikein näytä sille, mitä ne luonnossa on, 
mutta olkoot noin kun en parempaa kuvaa saanut =).Seuraaviin kortteihin kokeilin stanssailla "tekstilaatikot".
 Lisäksi laitoin huovasta pyöritettyjä ruusuja ja stanssattuja lehtiä.

      

Leimakuvalla tehty osanottokortti.
 

Ja pari viimeistä samaan sarjaan on tehty ilman suurempia krumeluureja. 
Vain paperisuikaleita vähän suoraan ja vinottain ääriviivatarrojen ja puolihelmien kanssa. Ja värit ovat taas näköjään ihan erit mitä ne sitten oikeasti on.Ylioppilaalle pari korttia.Nuorille naisille kortteja. 
Tässä ensimmäisessä on ruskeita "risuja" kukan alla koristuksena, löysin ne Tiimarin pussituspäiviltä. Olivat varmaankin tarkoitettu johonkin kukka-asetelmiin, kun olivat nätisti niputettuina ja rautalangan päässä kiinni ;o), mutta mielestäni ne ovat kivoja näinkin.


Keltaisessa kortissa on helmipiikkien helmet löytö samaisesta paikasta
 kuin risujenkin. (Helmien takia aloin koko pussillista keräämään...ja paljonhan tuonne tavaraa mahtuikin, muitakin kuin askartelutarvikkeita.)
Muita koristuksia on satiininauha, stanssatut lehdet ja kukkaset. Leimakuvaan laitoin kohovärillä pieniä pisteitä kehykseen, ne ei vaan oikein taida näkyä kuvassa. 
Alemmassa keltaisessa kortissa on aikalailla samanlaisia koristuksia.Pieniä puolihelmiä ja nauhaa... siinä seuraavan kortin koristukset. 
Vähillä mennään =).


Ja sama linja jatkuu..
 


Alla olevassa kortissa on taas Tiimarista löydettyjä helmiä, joista on rakenneltu korupiikit, kukkaset taitavat olla valmiita, lisäksi on stanssattuja kiemuroita ja lehtiä. Leimakuvan palleroihin laitoin kimalleliimaa, mutta eipä taida näkyä.
 

Ja taas kortti vähillä koristuksilla, pelkkiä nauhoja ja puolihelmiä.


Koristuksina boordileikkuria ja punchia vaihteeksi =), 
nauhan ja puolihelmien lisäksi.


Loppuun vielä vauvaonnittelukortteja. ...tai jotain muita... =).


Seuraavaan korttiin leikkasin itse kukkaset, (eli ympyrä joka leikataan spiraaliksi ja ulkokehältä aloitetaan pyörittämään...pyöritykset liimataan ympyrän keskustaan ja tadam: kukkanen on valmis). Lisäksi laitoin kimalleliimaa koristeeksi kukkasiin ja ääriviivalehtiä ja stanssattuja lehtiä pohjalle ja lisukkeeksi vielä jotain "vihreää ruohoa". 


Joskus onnistun näköjään saamaan kohokuvioinninkin stansseilla =)!  (Jostain syystä se ei läheskään joka kerta onnistu.) Hipsutin vähän sinertävänvihreää leimamustetta stanssattuun boordiin, että kukkaset erottuisivat paremmin, tiedä häntä onnistuinko =).

 

Tähän korttiin ei mahtunut koristuksia juurikaan,
 kimalleliimaa siipiin ja puolitimantteja sivuun, siinä se =).


Tallaisia tällä kertaa, mukava kun kävit katsomassa!
Hyvää kevään alkua!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti